Hoe werkt het ook alweer?
‘Geen idee wat mij gelukkig maakt. Geen idee welke kant ik op wil. Geen idee wat er met me is”. Het gevoel dat je verdwaalt. Ken je dat? In de puberteit verandert er van alles in je leven. In je lijf; in de relatie met je ouders of met je vrienden; op school. Kom je er niet meer uit? Praat erover! Bij JIJ kun je terecht voor dat extra steuntje in de rug. Samen met jou zoeken we naar oplossingen zodat je weer verder kunt.

Hopeloos irritant
Gelijk heb je, je ouders snappen niets van jou. Staan eigenlijk alleen maar in de weg. Je bijbaantje is saai en voor de spiegel staan is een ramp. Dan heb je ook nog een hopeloos irritant klein broertje. Is dat zo? Maak je geen zorgen, maar laat het niet uit de hand lopen. Praat! Met je ouders, met je mentor of trainer.

Luisteren
Lukt het niet met je ouders, is het op school al net zo en heb je niemand anders die naar je luistert? Je bent nu op de site van JIJ. Hier werken mensen die snappen wat er allemaal in jouw hoofd gebeurt. Waarom jij voelt wat je voelt en niet kunt zeggen wat je bedoelt. Dat zijn professionele hulpverleners die wèl naar jou luisteren.

Kom bij me zitten, sla je arm om me heen en houd me stevig vast.
(Stil in mij, Van Dik Hout)

Meer weten?