Wie zijn wij
Wij, Marie Josee ten Have en Saskia te Kampe, hebben ieder een coachbedrijf dat cursussen en coachtrajecten verzorgd met inzet van paarden. Dit doen wij voor kinderen, pubers en volwassenen en daarnaast bieden wij trajecten en cursussen op maat aan.
Wij hebben een samenwerkingsverband voor de cursus Pony Power voor Kids en de cursus Paardenkracht voor Pubers.
Daarnaast ontwikkelen wij op dit moment een op maat gemaakte cursus voor jongeren vanaf 15 jaar: Paard en Power voor Jongeren.

Lees verder

Onze gezamenlijke ambitie
Onze gezamenlijke ambitie is om kinderen die vastgelopen zijn in hun leven, in welke vorm dan ook, handvatten te geven op een speelse en educatieve wijze, zodat zij weer een positieve draai kunnen geven aan hun leven.
Wij kunnen begeleiding bieden aan kinderen met een trauma, kinderen die geconfronteerd worden met een ziekte of overlijden van een gezinslid, kinderen waarvan een ouder of beide ouders in detentie zitten, kinderen waarvan de ouders in de schuldsanering zitten, kinderen die pesten of gepest worden, slachtoffer zijn van stalking en kinderen van gescheiden ouders.
Wij onderscheiden ons van andere coaches doordat wij paarden inzetten tijdens de coachsessie.
Het coachen met paarden werkt zeer effectief door de directe feedback van het paard. Onderzoeken hebben inmiddels bewezen dat kinderen die met paarden werken, beter gesocialiseerd worden en minder stress ervaren doordat het kind in omgang met het paard Serotonine aanmaakt. Serotonine geeft je een prettig en rustig gevoel.

Voor meer informatie over ons en onze manier van coachen met paarden, nodigen wij van harte u uit om eens een kijkje te nemen op onze websites.

Met vriendelijke groet,
Marie-Josee en Saskia
www.tenhave-coaching.nl en www.coachingmensenpaard.nl