JIJ levert maatwerk door samen te werken met andere organisaties. Door de krachten te bundelen willen wij de kwaliteit van zorg hoog houden. Daarnaast vindt er met diverse organisaties overleg plaats om begeleiding op elkaar af te stemmen. Om op deze manier de beste begeleiding te kunnen geven. Door regelmatig contact te hebben kunnen de voortgang en de ontwikkelingen besproken worden. Wat volgt is een gezamenlijke aanpak vanuit deze hulporganisaties waar het kind/gezin, (jong) volwassenen verder op kunnen bouwen.


Wij werken (o.a.) samen met:

Paardenkrachten

Wij, Marie Josee ten Have en Saskia te Kampe, hebben ieder een coachbedrijf dat cursussen en coachtrajecten verzorgd met inzet van paarden. Dit doen wij voor kinderen, pubers en volwassenen en daarnaast bieden wij trajecten en cursussen op maat aan.
Wij hebben een samenwerkingsverband voor de cursus Pony Power voor Kids en de cursus Paardenkracht voor Pubers.
Daarnaast ontwikkelen wij op dit moment een op maat gemaakte cursus voor jongeren vanaf 15 jaar: Paard en Power voor Jongeren.

Lees verder…

Pauw

Een belangrijk uitgangspunt in mijn persoonlijke en mijn professionele leven is dat je zelf bepaalt wie je bent. Ik richt me op de totale mens en niet alleen op het probleem als zodanig (holistische benadering). Therapie is te vaak gericht op correctie. De cliënt moet gecorrigeerd worden in zijn denken, voelen en handelen. Er is niets goed of fout.

Lees verder…