Praktijk Inmens

Mijn naam is Wendy Chang-Postel, eigenaar en psychosociaal therapeut binnen Praktijk InMens, gevestigd in Enschede.

Boos, bang, verdrietig: deze gevoelens kun je krijgen wanneer je erachter komt dat je het niet alleen kunt “oplossen”, hoe graag je ook zou willen. Dan gaan er dagen, weken of soms maanden voorbij voordat je geaccepteerd hebt dat je hulp kunt gebruiken. Dat is de eerste stap.

Hoe fijn zou het zijn om tijdens een afspraak je probleem op tafel te kunnen leggen? Als psychosociaal therapeut bespreek ik graag met jou wat jij wilt, hoe jij je wilt gaan voelen en hoe je daar wilt komen. Hierbij ondersteun ik jou graag. Ik werk vanuit een betrokken houding om jou te ondersteunen in jouw proces. Het komt erop neer dat ik mij vooral richt op de mens achter de klacht en niet alleen op de klacht, ook wel bekend als een holistische benadering.

Ik bied ondersteuning aan:

JONG VOLWASSENEN
In de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Vaak leer je jezelf in deze periode van je leven beter kennen en kom je erachter wat je graag wilt, kies je voor een studie en/of baan, ga je ergens anders wonen, relaties kunnen zich gaan ontwikkelen. Het zoeken naar je ik is in deze tijd een dynamische en soms ook moeilijke tijd. Jij kan bijvoorbeeld te maken krijgen met: frustratiegevoelens, angsten of paniekaanvallen, depressiviteit, somberheid, vermoeidheidsklachten, overspannenheid/burn-out klachten, studieproblematiek of identiteitsproblemen.

VOLWASSENEN
Jij kan bijvoorbeeld te maken krijgen met: niet weten wat je wilt, moeite met het stellen van grenzen, stressklachten, somberheid en depressie, eenzaamheid, angst en boosheid, werkgerelateerde problemen, prikkelbaarheid en alertheid, identiteitsproblemen, seksuele identiteit, moeite hebben met het maken van keuzes, angstgevoelens, eetproblemen, relatieproblemen, rouw en verlies.

ZAKELIJKE PROFESSIONALS
Wil je een nieuwe stap zetten maar weet je niet in welke richting? Loop je vast en gaan dingen niet zoals je wilt? Of wil je erachter komen wat je echt wilt en je hart gaan volgen?

GEAARDHEID PROBLEMATIEK
Het kan zijn dat je problemen ervaart rondom je seksuele identiteit en merkt dat je vastloopt of zelfs het leven niet meer ziet zitten. Dat is iets wat veel mensen zich tegenwoordig niet meer kunnen voorstellen als het gaat om homoseksualiteit, lesbische, biseksuele of een andere geaardheid. Dit is vaak een misvatting, het kan namelijk best zo zijn dat de omgeving jouw geaardheid accepteert, maar dat jijzelf nog moeite hebt om er verder mee naar buiten te komen. Maar wat ook kan is dat familie, vrienden of collega’s moeite hebben om het te accepteren en je verwart raakt. Het is niet vreemd wanneer je hier hulp bij zoekt om er sterker uit te komen. Ik denk graag met je mee en ondersteun je graag in dit proces naar het zoeken van je eigen identiteit in combinatie met je omgeving.

Wil je meer weten over mijn werk als psychosociaal therapeut, mijn werkwijze of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Wendy Chang-Postel
Psychosociaal therapeut

Praktijk InMens
Telefoonnummer: 06-19927926
E-mail: info@praktijkinmens.nl
Website: www.praktijkinmens.nl